Kolaborasi UMP, empat syarikat taja latihan industri - Syahira, Yahya (2021)
KUANTAN – Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjalinkan kerjasama strategik dengan empat syarikat dalam meningkatkan kebolehpasaran graduan dengan penawaran Biasiswa Kecemerlangan Latihan Industri (LI).