Yayasan UMP sasar RM3.5 juta penjualan nombor pendaftaran khas UC - Diana Surya, Abd Wahab (Utusan Melayu (M) Berhad, 2021)
KUANTAN: Yayasan Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyasarkan kira-kira RM3.5 juta hasil penjualan nombor pendaftaran dengan siri khas ‘UC’ 1 sehingga ‘UC’ 9999 yang bakal dilancarkan Januari depan.