IYRES, UMP jalin kerjasama bangunkan model analitik - Siti Nur Azwin, Zulkapri (The Utusan Group, 2021)
Putrajaya- Institut Penyelidikan Pembangunan Belia Malaysia (IYRES) dan Universiti Malaysia Pahang (UMP) menandatangani memorandum persefahaman (MoU) bagi memanfaatkan pembangunan model analitik Indeks Belia Malaysia dan Indeks Budaya Sukan Malaysia.