UMP, IYRES kerjasama dalam teknologi data raya, pembangunan belia - Nik Amirul Mu'min, Nik Min (2021)
KUANTAN - Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Institut Penyelidikan Pembangunan Belia Malaysia (IYRES) memeterai memorandum persefahaman (MoU) kerjasama strategik dalam teknologi data raya dan pembangunan belia di negara ini.