IYRES UMP jalin kerjasama pembangunan model analitik - Subkhi, Sudarji (Utusan Melayu (M) Berhad, 2021)
PUTRAJAYA: Institut Penyelidikan Pembangunan Belia Malaysia (IYRES) dan Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjalin kerjasama strategik yang akan memanfaatkan pembangunan model analitik Indeks Belia Malaysia dan Indeks Budaya Sukan Malaysia.