Yayasan UMP bakal lancar nombor pendaftaran khas hasil kolaborasi strategik dengan Aquatwo - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
KUANTAN, 22 November 2021 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) bakal melancarkan plat nombor pendaftaran no. siri khas ‘UC’ 1 sehingga ‘UC’ 9999 yang hanya boleh ditawarkan kepada orang awam secara bidaan setelah selesai proses pewartaan menjelang sambutan ulang tahun UMP ke-20 pada tahun hadapan.