Kolaborasi strategik UMP dan 4 industri taja biasiswa kecemerlangan LI - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
KUANTAN, 22 November 2021 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjalinkan kerjasama strategik dengan empat industri dalam meningkatkan kebolehpasaran graduan dengan penawaran Biasiswa Kecemerlangan Latihan Industri untuk pelajar UMP.