Brunei negara terawal laksana undang-undang sihir - Hasniza, Hussain (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2021)
SHAH ALAM - Brunei Darussalam antara negara terawal yang memulakan langkah untuk mewujudkan undang-undang jenayah berkaitan sihir.