Manfaatkan platform e-dagang bagi meningkatkan keusahawanan mahasiswa dan alumni - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
PAYA BESAR, 18 November 2021 – Peluang buat mahasiswa dan alumni untuk berjaya dalam bidang keusahawanan amat luas dan lebih cerah berbanding 20 tahun lalu dengan adanya perkembangan pesat teknologi digital masa kini.