Guna kekuatan tingkat kecekapan, bijak urus inovasi - Hamirahanim, Abdul Rahman (Berita Harian Sdn. Bhd., 2021)
Melalui Rancangan Malaysia Ke-12 (RMK-12), langkah mempercepatkan penggunaan teknologi dan inovasi akan ditumpukan kepada pendigitalan dan teknologi termaju, termasuk berteraskan Revolusi Perindustrian Keempat (IR4.0).