Semangat patriotik dan bekalan ilmu Pegawai Kadet Kor SISPA siap sedia - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
PAYA BESAR, 7 November 2021 - Semangat patriotik dan bekalan ilmu yang dipelajari memberi keyakinan buat pegawai kadet Universiti Malaysia Pahang (UMP), Siti Nuratiqah Syafiqah Muhamad Haslizan untuk terus bersiap sedia berkhidmat menyumbang bakti buat masyarakat dan negara.