8 produk penyelidikan UMP diiktiraf raih pingat dalam MTE 2021 - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
PEKAN, 29 Oktober 2021 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) terus mencipta kecemerlangan yang membanggakan apabila lapan produk penyelidikan meraih pingat dalam Ekspo Teknologi Malaysia (MTE) Sustainable Development Goals International Innovation Award (SDGIIA) yang berlangsung secara dalam talian baru-baru ini.