UMP jalin kerjasama dengan Vacuumschmelze (VAC) dalam pembangunan bakat dan teknologi - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
PEKAN, 8 November 2021- Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Vacuumschmelze (VAC) menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) bagi kerjasama industri, penyelidikan, pembangunan akademik dan pembangunan modal insan melalui penawaran pembiayaan biasiswa dan latihan industri kepada pelajar program dual ijazah di universiti ini.