870 Pegawai Kadet Kor Sispa terima pentauliahan Leftenan Muda - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
KUANTAN, 7 November 2021 – Seramai 870 Pegawai Kadet Kor Sispa daripada 24 Institusi Pengajian Tinggi (IPT) dan satu Institusi Pendidikan Guru (IPG) terima pentauliahan sebagai Leftenan Muda (PA) bersempena Majlis Pentauliahan Kor Siswa Siswi Pertahanan Awam (Kor Sispa) Peringkat Kebangsaan Kali ke-12 Tahun 2021.