Yayasan KRU latih belia jadi usahawan - Farihad Shaila, Mahmud (Berita Harian Sdn. Bhd., 2021)
KUALA LUMPUR: Menyedari potensi besar pasaran e-dagang, Yayasan KRU melancarkan program Kita Jaga Kita sejak 1 Jun lalu bagi melahirkan sekurang-kurangnya 100 usahawan digital dalam kalangan belia.