Penyertaan bukan Bumiputera dalam Kor Sispa rendah - Norawazni, Yusof (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2021)
KUANTAN - Penyertaan kaum bukan bumiputera dalam Kor Siswa Siswi Pertahanan Awam (Kor Sispa) masih rendah iaitu di bawah 5 peratus daripada 6,090 penuntut yang ditauliahkan.