Selebriti bantu belia - Najiy, Jefri (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2021)
PROGRAM Kita Jaga Kita anjuran Yayasan KRU mendapat sokongan selebriti tanah air untuk membantu belia dari keluarga B40 dalam mempromosikan produk mereka.