Penyertaan bukan Bumiputera dalam Kor Sispa masih rendah - Mohd Rafi, Mamat (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2021)
Kuantan: Penyertaan bukan Bumiputera dalam Kor Siswa Siswi Pertahanan Awam (Kor Sispa) di instituti pengajian tinggi (IPT) masih rendah apabila kurang daripada lima peratus dalam setiap pengambilan.