JP I anjur taklimat Geran Dana Penyelidikan UMP - Idayu, Mat Ali; Nur Hartini, Mohd Hatta (2021)
PEKAN, 20 Oktober 2021 – Bagi memberikan input-input terkini berkaitan penambahbaikan garis panduan geran-geran penyelidikan UMP, Jabatan Penyelidikan dan Inovasi telah menganjurkan sesi taklimat Geran Dana Penyelidikan Universiti Malaysia Pahang (UMP) secara dalam talian menerusi aplikasi Microsoft Team.