Kumpulan UMP Holdings perkenal logo, identiti jenama baharu - Mohamad Shofi, Mat Isa (Utusan Melayu (M) Berhad, 2021)
KUANTAN: Kumpulan UMP Holdings memperkenalkan logo baharu yang lebih moden untuk menjadi sebuah syarikat universiti yang terus maju dalam perniagaan dan kekal berdaya saing dalam pasaran domestik, seterusnya bakal menembusi pasaran dunia.