UMP gazet 27.5 peratus kampus sebagai kawasan hijau - Nik Amirul Mu'min, Nik Min (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2021)
KUANTAN - Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengazetkan 27.5 peratus kawasan kampusnya sebagai kawasan hijau bagi mewujudkan suasana yang nyaman dan mengurangkan pemanasan global.