12 pensyarah UMP tersenarai 2 peratus saintis terbaik dunia - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
KUANTAN, 28 Oktober 2021- Seramai 12 pensyarah Universiti Malaysia Pahang (UMP) tersenarai antara dua peratus saintis terbaik di dunia dalam pelbagai bidang dan disiplin.