Kolaborasi Yayasan UMP dan UCTS terhadap kebolehpasaran graduan - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
KUANTAN, 23 Oktober 2021 - Terus giat dalam usaha meningkatkan kebolehpasaran graduan, Universiti Malaysia Pahang (UMP) melalui Yayasan UMP dan anak syarikat Kumpulan UMP Holdings Sdn. Bhd., UCT Solutions Sdn. Bhd. (UCTS) memeterai kerjasama sebagai hub (one- stop centre) dalam pembangunan pelajar dan graduan UMP.