ITKAS terajui Kajian Penjenamaan Daerah Ber - Mohd Zaki, Ahmad (2021)
BANGI, 14 Oktober 2021- Institut Tamadun dan Kajian Strategik (ITKAS), Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Kerajaan Negeri Pahang akan menerajui Kajian Penjenamaan Daerah Bera menerusi projek perundingan di bawah seliaan UMP Holdings Sdn. Bhd bermula pada penghujung bulan ini.