Kolaborasi UMP dan BEM memperkasa profesion jurutera - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
PEKAN, 26 Oktober 2021 – Universiti Malaysia Pahang (UMP) menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) dengan Lembaga Jurutera Malaysia (BEM) bagi membantu graduan ijazah kejuruteraan memperoleh pendaftaran berkelompok (bulk registration) di bawah Akta Pendaftaran Jurutera REA 1967.