Pentadbir perlu siap sedia mendepani dunia VUCA - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
PEKAN, 26 Oktober 2021- Mengurus organisasi pendidikan tinggi hari ini haruslah diberikan nafas baharu agar universiti dapat melahirkan graduan yang berketerampilan dan relevan dengan bidang pekerjaan masa hadapan.