Kayuhan Berbasikal Go Green inisiatif penghijauan kampus - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
PEKAN, 24 Oktober 2021 - Program Kayuhan Go Green Bersama Pengerusi Lembaga Pengarah Universiti Malaysia Pahang (UMP) anjuran Yayasan UMP baru-baru ini memberi pendedahan terhadap kepentingan penjagaan kesihatan melalui aktiviti berbasikal di dalam kampus dan sebagai amalan terbaik dalam usaha menyokong agenda penghijauan kampus.