UMP, Teraju bantu B40 jana pendapatan menerusi pertanian - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2021)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) menandatangani memorandum perjanjian (MoA) dengan Unit Peneraju Agenda Bumiputera (TERAJU) untuk membantu golongan B40 meningkatkan pendapatan menerusi aktiviti pertanian.