Kerjasama UMP-Teraju majukan usahawan PKS B40 - Mohamad Shofi, Mat Isa (Utusan Melayu (M) Berhad, 2021)
KUANTAN: Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Unit Peneraju Agenda Bumiputera (Teraju) menandatangani memorandum perjanjian (MoA) yang bakal membuka peluang usahawan Perusahaan Kecil dan Sederhana (PKS) menghasilkan produk pertanian ke pasaran setempat melalui Program Dana Pembangunan Usahawan Bumiputera (DPUB).