Pelajar teruja, UMP sambut pelajar kembali ke kampus - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
PEKAN, 24 Oktober 2021 – Teruja dan bangga. Itulah perasaan yang dikongsikan oleh Lee Zhee Shean, 19 yang merupakan pelajar tahun 2 Diploma Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik, Universiti Malaysia Pahang (UMP) setelah dibenarkan untuk kembali ke kampus setelah setahun mengikuti pembelajaran secara dalam talian.