Program Kesedaran Kesihatan Mental bendung masalah tekanan - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2021)
KUANTAN, 15 Oktober 2021 - Bersempena dengan Sambutan Bulan Kaunseling Peringkat Universiti Malaysia Pahang (UMP) 2021, Unit Perundingan dan Bantuan Staf dengan kerjasama Bahagian Kaunseling dan Psikologi, Jabatan Hal Ehwal Pelajar (JHEP) baru-baru ini telah menganjurkan Program Pencegahan Bunuh Diri: ‘Tak Nampak Jalan Keluar’.