UMP hab akses MyREN IPT Pantai Timur - Mohd Rashid, Abu Bakar (2021)
PEKAN, 11 Oktober 2021 - Perpindahan Point-of-Presence (PoP) Malaysian Research & Education Network (MyREN) Pantai Timur dari Universiti Malaysia Pahang (UMP) kampus Gambang ke UMP Pekan bakal meningkatkan pengoperasian PoP menjadi lebih baik.