Kesukarelawanan perkukuh konsep Keluarga Malaysia - Mohd Raizalhilmy, Mohd Rais (Berita Harian Sdn. Bhd., 2021)
Ketika Perdana Menteri, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob mengetengahkan konsep Keluarga Malaysia, secara relatifnya ia adalah suatu konotasi positif yang menarik. Apatah lagi, institusi kekeluargaan terus menjadi agenda penting dalam pembinaan sesebuah masyarakat.