Memahami pemikiran golongan antivaksin - Mohd Khairul Izamil, Zolkefley (2021)
‘Lima peratus daripada 15,000 responden yang menyertai tinjauan dalam talian Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) menolak untuk menerima vaksin Covid-19’.