Formulasi Nano Inoculant hasilkan kayu gaharu terbaik - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
GAMBANG, 21 Oktober 2021 – Minat yang mendalam terhadap industri gaharu telah mencetuskan idea kepada penyelidik Universiti Malaysia Pahang (UMP) untuk menghasilkan Nano-Inoculant bagi membantu merangsang penghasilan gaharu yang terbaik dalam masa yang pantas.