TUBE IPT memperkasa agend keusahawanan IPT dan mengatasi masalah pengangguran - Mohd Nizar, Mhd Razali (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2021)
Tanggal 23 Januari 2020 merupakan hari bersejarah Malaysia di mana kita menyaksikan laporan pertama penularan wabak kes Covid-19 iaitu sebanyak 3 kes. Bermula dari itu jangkitan wabak Covid-19 di Malaysia semakin menular sehingga artikel ini ditulis jumlah kumulatif kes Covid-19 di Malaysia telah melebihi 2 juta kes dan telah mengorbankan seramai lebih dari 24,000 nyawa.