Pelajar UMP kembali ke kampus, proses berjalan lancar - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
KUANTAN, 15 Oktober 2021 - Proses kemasukan pelajar ke kampus UMP berjalan lancar hari ini apabila semua pelajar dan ibu bapa memberi kerjasama mengikut prosedur operasi standard (SOP) yang ditetapkan.