UMP terima 1,528 pelajar baharu - Nik Amirulmu'min, Nik Min (Berita Harian Sdn. Bhd., 2021)
KUANTAN - Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima 1,528 pelajar baharu yang mendaftar bagi mengikuti pengajian di peringkat ijazah sarjana muda di universiti itu bagi sesi akademik 2021/2022.