1,528 pelajar baharu kini merupakan sebahagian keluarga UMP - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
KUANTAN, 8 Oktober 2021 – Seramai 1,528 pelajar baharu yang mendaftar bagi mengikuti pengajian di peringkat ijazah sarjana muda di Universiti Malaysia Pahang (UMP) bagi sesi akademik 2021/2022 kini merupakan sebahagian keluarga besar UMP.