UMP peroleh Geran Penjana KPT CAP bantu graduan - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2021)
KUANTAN, 8 Oktober 2021 – Universiti Malaysia Pahang (UMP) melalui Pusat Perhubungan Alumni dan Kebolehpasaran Graduan berjaya memperoleh geran Penjana KPT-Career Advancement Programme (CAP)@State yang berjumlah RM2,587,200.