FiMiEX 2021 tonjol bakat pelajar dalam reka cipta produk - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2021)
KUANTAN, 30 September 2021 - FIM Innovation Exhibition (FiMiEx) 2021 dilihat sebagai medan dalam menonjolkan bakat pelajar di institusi pengajian tinggi, pelajar sekolah dan masyarakat dalam reka cipta produk komersial sebagai suatu persiapan sebelum peserta mengambil bahagian dalam expo inovasi yang diiktiraf serta berprestij.