3 pasangan kembar kongsi kegembiraan terpilih masuk UMP - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
PEKAN, 9 Oktober 2021 – Tiga pasangan kembar berkongsi kegembiraan apabila terpilih menyambung pengajian bagi pendaftaran pelajar baharu sesi 2021/2022 di Universiti Malaysia Pahang (UMP).