UMP utamakan keselamatan, kebajikan pelajar menjelang kemasukan pelajar ke kampus - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
KUANTAN, 7 Oktober 2021 – Universiti Malaysia Pahang (UMP) akan sentiasa memastikan aspek keselamatan dan kebajikan pelajar menjadi keutamaan terutama ketika menerima kemasukan pelajar secara fizikal secara berperingkat yang akan bermula pada 15 Oktober depan.