TUBE lahirkan 5,643 usahawan belia Bumiputera - Mohd Zaky, Zainuddin (Berita Harian Sdn. Bhd., 2021)
KUALA LUMPUR: Program Tunas Usahawan Belia Bumiputera (TUBE) yang dilaksanakan di seluruh negara sejak enam tahun lalu berjaya melahirkan 5,643 usahawan belia daripada 6,268 peserta secara keseluruhannya.