Kenali potensi dirimu - Rohana, Hamzah (Dr. Rohana Hamzah, 2021)
E-book ini adalah hasil karya penulis. Hak Cipta Terpelihara. Tidak dibenarkan mengeluar ulang mana-mana bahagian dalam ebook KENALI POTENSI DIRIMU dalam apa jua bentuk dan cara sama ada secara elektronik, fotokopi, rakaman, mekanik atau apa sahaja cara tanpa izin penulis. Penulis juga tidak menjamin apa yang terkandung dalam e-book ini sesuai untuk semua pembaca namuni semua kandungan ini adalah berdasarkan pengalaman, kefahaman dan kepakaran penulis sendiri. Buku ini dilengkapi dengan rakaman INSPIRASI AUDIO aktiviti memahami destinasi hidup dan bicara minda untuk membantu pembaca memperolehi ketenangan jiwa dengan latihan bersyukur sebagai hadiah yang istimewa buat semua pembaca.