Survival Statics komik panduan penuntut kejuruteraan - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2021)
Kuantan: Inovasi komik berbahasa Inggeris bertajuk Survival Statics dihasilkan sebagai panduan untuk penuntut dalam bidang kejuruteraan yang menyediakan pelbagai formula pengiraan.