Sesi akademik bakal bermula, pelajar UMP teruja kembali ke kampus - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
PEKAN, 5 Oktober 2021 - Bakal menjelang tiba tidak lama lagi, pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) akan kembali ke kampus secara berperingkat mulai 15 Oktober depan berikutan pengumuman Pengoperasian Institusi Pendidikan Tinggi (IPT) oleh Menteri Pengajian Tinggi, Yang Berhormat Datuk Seri Dr. Noraini Ahmad baru-baru ini.