E-Started Carnival: The secret getting ahead is getting started - Nabilah Filzah, Mohd Radzuan (Faculty of Computing, 2021)
PEKAN, 25 – 26 August 2021 - Persatuan Teknologi Komputer UMP (PETAKOM) with The Students' Representative Council (MPP) UMP has organized the Karnival Keusahawanan 2021 in collaboration with Persatuan Mahasiswa Sains Komputer (PERSAKA), Universiti Teknologi Malaysia (UTM), Fakulti Teknologi Kejuruteraan Kelautan dan Informatik (FTKKI) Universiti Malaysia Terengganu (UMT), Fakulti Teknologi Maklumat dan Komunikasi (FTMK), Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM), Impact Malaysia and Picksum.