Webinar Realiti Alam Siber PdPR - Nabilah Filzah, Mohd Radzuan (Faculty of Computing, 2021)
PEKAN, 10 July 2021 - A webinar entitled, Realiti Alam Siber@PdPR was organised by STEM Unit: Sekolah Menengah Kebangsaan, Taman Universiti with cooperation by FK, UMP, Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) and Universiti Kuala Lumpur (UniKL).