Warga UMP kongsi kisah di sebalik perjuangan menentang musuh Covid-19 - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
PEKAN, 17 September 2021- Suasana pandemik pada masa ini menuntut kita agar terus patuh kepada setiap prosedur operasi standard (SOP) yang ditetapkan bagi membebaskan negara daripada terus ‘dijajah’ oleh musuh ‘senyap’ dan ia adalah suatu perjuangan yang amat dituntut daripada rakyat ketika ini.